Η Ελλάδα είναι Δύση – Η «ρωσοφιλία» αυτές τις ημέρες είναι εθνική μειοδοσία

Η Ελλάδα είναι Δύση – Η «ρωσοφιλία» αυτές τις ημέρες είναι εθνική μειοδοσία

Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Η Δεξιά πάσχιζε μια ζωή να μας πείσει ότι ανήκουμε στη Δύση και τώρα, που η Δύση δεν ευνοεί τη Δεξιά, έχει καταστεί φερέφωνο των Ρώσων.

Από κοντά και οι γερμανόφιλοι εκσυγχρονιστές, που με τρόμο βλέπουν τον πρόεδρο Τραμπ να επιπλήττει την καγκελάριο (της καρδιάς τους) για την ενεργειακή της εξάρτηση από τη Μόσχα.

Προφανώς και αυτή η ρωσοφιλία δεν είναι αποτέλεσμα ενός κοντόφθαλμου καιροσκοπικού μικροκομματισμού, έχει βαθιές ρίζες στη Δεξιά.

Αναφέρω ότι η πρώτη Δεξιά στην Ελλάδα ήταν οι λεγόμενοι «ναπαίοι», δηλαδή το ρωσόφιλο κόμμα.

Οι δημοκρατικοί και οι διαφωτιστές ήταν εκείνοι που ήθελαν τη χώρα μας δυτική, αφού εμπνέονταν από τις αξίες της ελληνότροπης Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης.

Στα χρόνια που ακολούθησαν η παράταξη των κοτζαμπάσηδων σαφώς και υπηρέτησε πρόθυμα τους Άγγλους και τους Αμερικανούς, όχι όμως ως σύμμαχοι αλλά ως ξενόδουλοι, αφού η ολιγαρχική παράταξη από αρχαιοτάτων χρόνων διακρινόταν για την ξενοδουλία της.

Αναμενόμενο λοιπόν τώρα, που η χώρα έχει καταστεί το προπύργιο του δυτικού κόσμου και πολιτισμού στα ανατολικά σύνορα και αυτό συμβαίνει όχι με δεξιά κυβέρνηση αλλά αριστεροσοσιαλιστική, αυτοί οι υπονομευτές της εθνικής ενότητας, αυτοί οι ασπόνδυλοι κοτζαμπάσηδες και τσομπάνηδες, να στρέφονται στους Ρώσους αναζητώντας εκεί προστάτες και επιτέλους μπορούν να εκφράζουν δημόσια την καταπιεσμένη ρωσόφιλη ψυχούλα τους, την τόσο επιρρεπή σε ψευδοπροφητείες περί «ξανθού γένους» και άλλες μεταφυσικές ανοησίες.

Η θέση διαχρονικά της δημοκρατικής παράταξης ήταν ότι «ανήκουμε στην Ελλάδα» και ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στη Δύση μιας και η Ελλάδα είναι η Δύση και κατά προέκταση είναι η Δύση που ανήκει στην Ελλάδα.

Εμείς λοιπόν, ως άνθρωποι της Δύσης, διαχρονικά σταθήκαμε προμαχώνας απέναντι στην εξ ανατολών βαρβαρότητα.

Αυτή είναι η ιστορική μας ειμαρμένη και αυτή επιτελούμε αιώνες τώρα.

Ο άξονας Ουάσιγκτον, Αθήνας, Λευκωσίας, Ιεροσολύμων και Καΐρου, είναι εκείνος που στις επόμενες δεκαετίες θα τροφοδοτεί με φυσικό αέριο την Ευρώπη, πράγμα που ταράζει τη Ρωσία και την Τουρκία.

Είναι σαφές το εθνικό μας συμφέρον και όφελος.

Σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, απευθύνομαι σε εκείνους που ακόμα έχουν ελάχιστο μυαλό εκεί μέσα και τους υπενθυμίζω ότι η χώρα μας ιδρύθηκε ως δυτική και τέτοια θα παραμείνει.

Η ταύτιση με τον γερμανο-ρωσικο-τουρκικό άξονα συνιστά πράξη εθνικής προδοσίας και να είναι προετοιμασμένοι για τις συνέπειες.

Η χώρα δεν θα αποκτήσει ποτέ ρωσόφιλη διακυβέρνηση, να το εμπεδώσουν αυτό.

Και στην εποχή Τραμπ, που θα αργήσει να τελειώσει, δεν θα επιτραπεί ούτε γερμανόφιλη κυβέρνηση.

Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα. Θα συνθλιβείτε δίχως έλεος.

Πηγή: tribune.gr